Žilky na penisu

Dobry den chtěl sem se zeptat zda je normalni kdyz si stahnu penis tak se mi zvyrazni zila dam vam sem i fotografii i kdyz neni zrovna v nejlepsi kvalite diky za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, DOminiku. Bohužel foto nejde zobrazit, ale zvýrazněná žilní kresba na vrcholu penisu při stažené předkožce je zcela normální a nemusíte se ničeho obávat. Stažená předkožka totiž brání odtoku krve z glansu penisu, proto se krev hromadí před předkožkou a žíla se tak více zvýrazňuje.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: