Žilky na šourku

Dobrý den! Objevil jsem na svém šourku tmavší žilky, jakoby by byly ucpané krví. Tak se chci zeptat, zda se jedná pouze o kosmetickou vadu, nebo je to předzvěst něčeho horšího. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohla by to být taková mateřská znaménka. Kdyby se to nějak rozšiřovalo, tak bych Vás odkázal na kožní vyšetření

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Neurologické vyšetření
Články: Neurologické vyšetření
Neurologické vyšetření je...
Dýchací test může odhalit blížící se selhání srdce!
Články: Dýchací test může odhalit blížící se selhání srdce!
Srdeční selhání je stav...
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Cukrovka ničí nervy – dokonce i ty v břiše nebo srdci
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Pneumonie
Články: Pneumonie
Pneumonie, neboli zápal...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zvyšuje ženský orgasmus šanci na otěhotnění?
Články: Zvyšuje ženský orgasmus šanci na otěhotnění?
Funkce mužského orgasmu je...
Odkládat mateřství se nevyplácí
Články: Odkládat mateřství se nevyplácí
Žijeme v hektické době, kdy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x