Žíly

Je mi 17 let a asi tak už cca 3 měsíce mám hodně zvětšené a viditelné podkožní žíly na penisu. Jinak mě nebolí ani nesvědí nebo něco podobného, jedná se teda pouze o estetický problém. Chtěl bych se zeptat, jestli se dá hodně viditelných žil nějak, třeba alespoň částečně zbavit, kromě operativního zákroku, třeba nějakou mastičkou na žíly, jako je třeba Priessnitz apod. Předem děkuji za odpověď. Daniel

Odpověď odborníka:

Ne...mast opravdu nemá šanci, pro jistotu by bylo dobré urologické a interní vyšetření, odběry krve atd., je potřeba vyloučit že nemáte nějakou překážku v žilním systému, či nějaké jiné onemocnění...které způsobuje zvýšení tlaku v žilách a jejich zvětšení...vyvarovat se "sypání" něčeho podpůrného, což bohužel někteří svalovci ve fitkách dost často dělají, což samozřejmě netuším jestli je to váš případ...jen mě to tak napadlo a je dobré o tom vědět.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x