Zinek po borelioze

Dobrý den, mám problém s padáním vlasů, zničenou kůži a spoustou ekzémů, které se táhnou už od letošního léta. Chtěla bych nasadit zinek, ale obávám se, jelikož jsem v prosinci prodělala boreliozu, na krevní testy jdu až za měsíc a navíc prý ani nejsou moc spolehlivé, a zinek prý přispívá k množení borelií. Mohu ho užívat nebo mám počkat na výsledky krevních testů?

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Andreo, v medicíně možná více než jinde platí, že "všeho moc škodí". Doporučuji Vám vyčkat s rozhodnutím o suplementaci zinkem na výsledky laboratorních vyšetření. S pozdravem, MH

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: