Zjištění downova syndromu ultrazvukem

Dobrý den .Je mi 29 let a vyšel mi pozitivní tripple test -ALPHA -riziko trisomie 21,18,13 více jak 1:300,riziko downův syndrom 1:3.První utrazvuk v prvním trimestru byl vpořádku a druhý na genetice taky žádnou vadu neukázal.Bylo mi ale řečeno,že downův syndrom se ale občas "tváří" jako zdravé miminko(u mě holčička).Neřekli ale,jak se to zhruba stává často.Jakou mám tedy šanci mít postižené dítě ,když mi tripple test ukázal tak vysoké riziko(1:3) a ultrazvuk žádné?A nemohla být případná vada plodu způsobena užíváním Macmiroru těsně po oplodnění?děkuji

Odpověď odborníka:


MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x