Zkrácená uzdička, velikost penisu.

Dobrý den, rád bych se zeptal na několik dotazů ohledně penisu. Je mi 16 let, nedávno jsem se objednal k urologovi kvůli zkrácené uzdičce. Chtěl bych se zeptat, jestli po "opravení" je možné, že se penis prodlouží. Mám také lehké problémy s psychikou, a můj podprůměrný penis mi moc na sebevědomí nepřidává. V 16,5 letech měří 13cm, průměr 3,5cm, obvod 11cm. Je nějaká šance, že ještě poroste (hlavně do průměru) ? Sexuálně zatím aktivně nežiji. Je možné, že jsem v tomto ohledu zaostalý, a ještě mě to čeká? Pubické ochlupení mi roste jen v okolí penisu. V tom mě také trochu utvrzuje, že po blízkém kontaktu s dívkou (objetí,tanec..), která mě jinak nepřitahuje se velmi lehce vzruším, a po delším kontaktu se mi i uvolňuje trochu semena. Odejde to s věkem? Předem díky za jakékoliv odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve Vašem věku penis zajisté ještě poroste. Plastika uzdičky nevede k prodloužení penisu. Výron semene je běžný při vzrušení. Samotná velikost penisu není důvodem k podezření z opožděného vývoje.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x