Zkrácení pauzy

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zkrátila jsem u hormonální antikoncepce pauzu o tři dny a od té doby se mi krvácení zeslabilo,ale již 9 den pokračuje.Nejsem si vědomá žádné chyby v užívání,napadlo mě,možná nesmyslně,mohla bych být těhotná?Je takové krvácení příznakem těhotenství nebo je to jen hormální výkyv?Dělala jsem si test a negativní.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkrácení pauzy nijak nesníží účinek hormonální antikoncepce. Krvácení tedy není příznakem těhotenství, pokud jste tabletky užívala bez zapomínání.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x