Zkracování čípku

Dobrý den, jsem ve 33. týdnu těhotenství. Již pátý týden mám nařízený klidový režim kvůli zkrácenému děložnímu čípku (30-38mm, CS4). Chtěla bych se zeptat, jestli vidíte jako velký problém 1h cestu autem? Nález se klidovým režimem zklidnil. Miminko prospívá, má téměř 2kg. Moc děkuji!

Odpověď odborníka:

dobrý den, úplně bych Vám ji nedoporučovala, ale ani nezakazovala, je to spíše otázka na Vašeho gynekologa, protože nevím, jaký je přesně nález, jak je nebo není klidná děloha apod. Asi by nebyl problém, ale porod by ještě měl počkat:) jistě si před cestou vemte hořčík a tašku do porodnice vozte stále s sebou:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: