Zkreslení výsledků biochemie nitroděložním tělískem

Dobrý den, léčím se s roztroušenou sklerózou a pravidelně jsou mi dělány odběry a následná biochemie, aby se zjistilo, zda neprodělávám nějaký zánět, o kterém například nevím, který by bylo třeba přeléčit. Před 2 měsíci jsem byla na zavedení nitroděložního tělíska, které vlastně funguje na principu soustředění bílých krvinek, které pak ničí spermie a chtěla bych vědět, za nemůže dojít nějak díky tomuhle ke zkreslení výsledků? Že by výsledky krve ukázaly zánět, který by pak můj neurolog chtěl léčit? Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nitroděložní tělísko by nemělo výsledky zkreslit. Svého ošetřujícího neurologa o něm informujte pro všechny případy, aby o něm věděl jako o změně potenciálně schopné ovlivnit Váš celkový stav.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: