Zlatý stafilokok

Dobrý den,loni v listopadu jsem byla na operaci meziobratlové ploténky. Desátý den po vyndání stehů se jizva znovu otevřela a ze stěrů lékaři zjistili, že mám v ráně zlatého stafilokoka. Byla jsem přeléčena ATB. Od té doby se mi neustále vrací bolest v rameni, jiný den zase zápěstí, nebo kyčle. Není to ale přímo bolest kloubu, spíše šlach, nebo obalu kloubu. Asi to neumím správně popsat.Lékařům v nemocnici jsem to neřekla, už tak jsem tam strávila přes měsíc. Nemůžou být ty bolesti nějak spojené s tou infekcí? Děkuji za odpověď Betek

Odpověď odborníka:

Může a nemusí to být následek prodělané infekce. Měl by vás vyšetřit kromě ortopeda i revmatolog a vyloučit systémové choroby pojivové tkáně a další onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x