Zlatý stafilokok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat při otěhotnění jsem již měla v sobě zlatého stafilokoka. Můj gynekolog se pokoušel do šestého týdne o přeléčení antibiotiky, ale bezvýsledně. Teď jsem ve dvacátém šestém týdnu a naordinoval mi Zinnat, po kterém jsem se do dvou dnů po dobrání osypala. Můžete mi poradit co s tím dál? jaké nebezpečí hrozí dítěti děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dobrý den, pokud jse osíldlena již od začátku těhotenství, již bych další antibiotika nenasazovala. Dle mého názoru je účinek antibiotik a jejich případná nesnášenlivost větší hrozbou než samo osídlení stafylokokem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: