Zlatý stafilokok v nose a operace

Dobrý den,mám jít na operaci páteře a byl mi zjištěn zlatý stafylokok v nose. Mám autoimunitní neurologické onemocnění stiff-person syndrom. Zhorší se mé základní onemocnění a lze podstoupit operaci? Brala jsem Doxybene ale zlatý stafyl. je tam pořád. Krev je v pořádku, jen výtěr ne

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stafylokok je rozhodně rizikový faktor, při dobrém antibiotickém krytí se ale není čeho obávat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: