Zlatý stafylokok

Dobrý den,mám od 3let cukrovku,před 3lety se mi usadil v nose zlatý stafylokok,mám ucpanou průchodnost nosu.Operace byla zrušena na základě zjištění plicní sarkoidosy,tvoří se mi v nose krusty,mám asi 2roky problémy oční- ucpané oční kanálky,které se musejí nahradit operativně silikonovými.Operace se bojím,nos i oči mě trápí.Děkuji předem za jakoukoliv radu .M.

Odpověď odborníka:

Bez té oční operace se asi neobejdete. Co se týče infekce v nose, doporučuji po konzultaci se svým lékařem nechat zhotovit autovakcínu z nosních výtěrů a takto infekci vyléčit. Není mi moc jasné, proč byste měl absolvovat operaci nosu kvůli této infekci.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x