Zlatý stafylokok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné že jsem alergická na zlatého stafylokoka, kterého mám v krku poslední dobou vždy tak jednou za čtrnáct dní mě začne bolet v krku nemůžu polykat a mám zvýšenou teplotu a jediné co mi našli je zlatý stafylokok, haemophilius influenza a haemophilius species v krku krevní testy mám v pořádku akorát zvýšenou sedimentaci, měla jsem asi šestrkát za sebou antibiotika v průběhu asi čtyř měsiců sice vždy na chvíli zabrala,ale nebylo to asi to nejlepší řešení jinak mám ještě alergii na pyly plíseň a bakterie a astma Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že nepůjde o alergii, ale normální infekci, zlatý stafylokok skutečně může takto obtěžovat svého nositele - opakované bolesti v krku, bez odpovědi na běžná antibiotika. Doporučuji nechat si vyrobit autovakcínu z vlastního výtěru z krku a přeléčit se touto vakcínou. Většinou je efekt velice dobrý a trvalý.

 
Líbí se vám odpověď?
+9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ataphylococus aureus | Od: alena mostecka | 31.12.2016 06:40
ma nekdo zkusenosti se zlatym staphylokemome v oblasti vlasu byloa jsem 2x prelecena atb a vzdy seto vratilo, nejen , ze to svedi ale i bolo. uz se stydim chositmezi lidmi, protzo mi to statle tahne ruku do vlasu ke skrabani
diky alena
reagovat
re:ataphylococus aureus | Od: uLékaře.cz | 2.1.2017 17:18
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
Články: Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
V České republice kouří...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: