Zlatý stafylokok

Dobrý den, v březnu mi zjistilivýtěrem z krku zlatého stafylokoka. Nyní jsem dostala již druhá antibiotika. vždy mě začne bolet v krku a nemohu polykat. Měla bych jít koncem května na umělé oplodnění. Má stafylokok nějaký vliv na umělé oplodnění či následné otěhotnění. děkuji Iva

Odpověď odborníka:

Specifický vliv to nemá, ale určitě není moc dobré, když v průběhu těhotenství budete užívat ev. další antibiotika. Zlatý stafylokok velmi často odolává všem antibiotikům a nejlepší je někdy léčba autovakcínou.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: