Zlatý stafylokok

Dobrý den, mám pětiletou dceru, která před rokem prodělala impetigo, které bylo léčeno fucidinem. Asi před měsícem se začali znovu objevovat zahnisaná ložiska, ve stěru se objevil zaltý stafylokok. Léčba probíhá Amoksiklavem, ale dozvěděla jsem se, že antibiotika na tento druh nezabírají. Můžete poradit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Romano! Můžete být zcela klidná, Amoksiklav je širokospektré antibiotikum, které je u infekcí způsobených zlatým stafylokokem lékem první volby, není důvod proč by neměl zabírat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: