Zlatý stafylokok

Hezký den, lékař mi ze stěrů na kůži našel zlatého stafylokoka. Předepsal mi DOXYBENE, přitom na návodu píší, že na prokázané stafylokoky se brát nemá. Stafykokoka jsem dostala před 6 lety při operaci trojité zlomeniny nohy, kdy mi byly dány šrouby a dráty do celé nohy. Tenkrát mi stafylokok "vyžral" kus kosti, museli mi dělat náhradu kostní dřeně. Dokonce uvažovali, že budou muset končetinu uříznout. Nakonec po dlouhé době léčení antibiotiky noha zůstala. Nyní mám koka pouze ze stěrů, krevní testy jsou v pořádku. Prosím poraďte nejúčinější léčbu, bojím se aby se mi to nevrátilo v původní podobě. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejúčinější léčbu vám navrhne přímo ošetřující lékař podle testů citlivosti na antibiotika. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: