Zlatý stafylokok

Dobrý den, mám takový dotaz, může zlatý stafylokok zapříčinit i částečnou ztrátu čichu i chuti??? Několikrát v minulém roce jsem byla nemocná s docela škaredými záněty v krku a momentálně teď zase cítím zvětšené uzliny. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Nedokážu si docela představit Vaše obtíže-jistá ztráta chuti a čichu bývá obvykle při katarech horních cest dýchacích,kdy jsou smyslové buňky pokryty hlenovou vrstvou.To je ale rys obecný,nerozlišující původ zánětu.Bližší by bylo nutné konsultovat s lékaři,kteří Vás při Vašem konkrétním onemocnění měli v péči.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x