Zlatý stafylokok

Dobrý den, beru autovakcíny na zlatého stafylokoka kvůli akné a zajímalo by mě, jestli se při léčbě mohu naplno věnovat sportu(aktivně tančím,tréninky min.3xtýdně)..? Děkuji za odpověď, hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání autovakcíny můžete normálně sportovat. Dávkování by se mělo upravit pouze např. při respiračním infektu s teplotami, užívání antibiotik, při očkování. Sporotvní aktivitiy nevadí.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x