Zlatý stafylokok

Dobrý den před třemi dny mi bylo oznámeno že mám zlatého stafylokoka na kůži projevu je se hnisajícími pupínky různých velikostí.Byli mi nasazeny antibiotika teď čekám jestli zaberou.Pracuji v potravinářství a chci se zeptat jestli budu muset být doma po celou dobu léčby nebo jestli si mám začít hledat rovnou novou práci.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Doporučuji pracovní neschopnost po dobu užívání antibiotik ( tak jako např při angině).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: