Zlatý stafylokok

Dobrý den, po opakovaných obtížích(tvorba čepů, 3x za sebou nachlazení, atd.) jsem si nechala udělat kontrolní výtěr z krku s výsledkem-zlatý stafylokok. Mám docela strach, protože vím ,že je špatně léčitelný. Dostala jsme ATB Amoksiklav 1g na týden. Je možno léčbu podpořit ještě například něčím jiným?(kapky z grep.jadérek, lichořeřišnice..)moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ATB doberte do konce (všechny tablety a přesně podle rozpisu) a cokoliv, co vám připadá jako dobré pro podporu imunity, vyzkoušejte, je to jen na vás. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: