Zlaty stafylokok a jeho reseni

Dobry den u meho syna diagnostikovali pri vyteru z nosu zlateho stafylokoka. Jako jedine reseni mi bylo navrzeno odstraneni nosnich mandli po dovrseni jeho tri let. Tri roky oslavi v dubnu, tou dobou uz budu po porodu druheho ditete a ponekud mne to znervoznuje. Proc se s lecbou ceka do tretich narozenin? Mam strach aby se nenakazilo i miminko nemluve o tom jake ma syn diky tomu obtize s dychanim. Prijde mi zbytecne cekat dva mesice. Premyslim zda se neobratit na jineho orl lekare. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, odstranění nosních mandlí se obvykle neprovádí u dětí mladších 3 let. Pokud však má syn výrazné obtíže, zkonzultujte problém s ORL lékařem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: