Zlaty staphylokok v mocove trubici

byl mi nalezen pri vyteru zl.st. v mocove trubici. nasazeny dvoje antibiotika naposledy cotrimoxazol a presto jej stale mam.jsem bez potizi, ale stve me to.Co s tim? jak jsem k tomu prisel ?na muj dotaz ohledne pohl. styku doktorka odpovedela ze tim to neni,ze mohu mit nechraneny sex i nadale.Je to opravdu mozne,nemela by partnerka se rovnez nechat vysetrit(vyter atp.)?jak presne postupovat, dekuji Vam.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte potíže, opakované braní antibiotik ani vyšetření nemají smysl, partnerka by se vyšetřit nemusela dát. O nic nejde, nemoc je pouze, pokud má pacient obtíže, pokud je nemáte, není žádné nebezpečí. Vaše tělo si s bakterií prostě umí poradit a o partnerku se nebojte, ženy mají ve vagině kyselé ph, které případné bakterie zahubí: příroda to má chytře vymyšleno. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: