Zlomená noha

Dobrý den, pred tydnem se mi stal uraz na dovolene...letela letadlem aniz bych vedela, ze ji mam zlobenou...vcera na chirurgii jsem dostala Walker b minimalme ma 5 tydnu, ale chci se zeptat zda je normalni, ze jsem nedostala nic na redeni krve, kdyz budu mit minimum pohybu a budu doma??? Dekuji za Vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Dříve se skutečně žádné léky nedávaly proti vzniku poúrazového zanětu žil. Dneska pokud chirurg zhodnotí rizikovost, možnosti vzniku, léky se podají. Doporučuji obrátit se na chirurgickou ambulanci, kde vám byl sádrový obvaz přiložen ke konsultaci,. Vyšetření neodkládejte..

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x