Zlomená ruka

Chci se zeptat zda tato zlomenina je nejak komplikovana popr jestli nehrozi nejake trvale nasledky mam v sadre zustava vsak otazkou zda tato zlomenina nemuze bejt komplikovana v priloze je diagnoza

Odpověď odborníka:

Zdenku, závěrem zprávy je napsáno - zlomená hlavička loketní kosti s minimálním posunem úlomku - tedy chirurgové to ani nechtějí operovat a myslí si, že to bez problémů samo sroste v sádře.
dr.Křehnáč

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: