Zlomená zánártní kůstka

Dobrý den Asi před týdnem jsem si ošklivě zvrtl nohu a hodně to bolelo. Asi po třech dnech bolest trochu ustoupila tak jsem to vydržel další 2 dny. Začalo mi to fialovět a nemůžu ani pořádně zohnout malíček. Včera jsem se odvážil po týdnu zajít na RTG a mám zlomenou zánártní kůstku. Na snímku bylo vidět že byla jemně podsunutá. Momentálně mám nohu v sádře a za 4 dny se mám ukázat zda se to spravilo. Pokud ne tak mě prý čeká operace proto se chci zeptat jaká je pravděpodobnost že se mi to v sádře zahojí. Je tu tedy velká pravděpodobnost na operaci ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Je velká pravděpodobnost že v tak mladém věku se zlomenina dobře zhojí. jen při větším posunu je na místě operace, jistě tak chirurgové při vašem zhodnocení stavu tak budopu postupovat. Tak i tak jistě bude výsledek dobrý.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Karcinomy štítné žlázy
Články: Karcinomy štítné žlázy
Karcinom štítné žlázy je...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x