Zlomené hlezno utrhané vazy

Dobrý den chtěl jsem se zeptat je možné, že když po sundání sádry odhodíte moc brzy berle můžete potom blbě chodit.? rok po úraze pořád cítím že blbě našlapuji...nebo je to no dost posilněnou nohou? cítím jakoby koleno se mi stáčelo dovnitř děkuji

Odpověď odborníka:

Vážený Michale, je možné, že po úraze máte změněný stereotyp chůze. často podvědomě šetříme postiženou končetinu. Bylo by vhodné aby se na Vás podíval fyzioterapeut a doporučil vhodné cvičení a protahování a případně i manuální techniky.

Bc. Martin Trávník
Bc. Martin Trávník

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: Centrum zdravých zad

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: