Zlomenina

Dobry den zlomil jsem si kost v nartu která se jmenuje metatarsi příčna zlomenina dostal jsem sadrovou botu po dobu 5týdnů celou dobu jsem bral vitaminy na zlomeniny po sejmuti sadry mi lékař řekl ze neni hmatny svalek a na rentgenu neni taky vidět takme nechal nohu volné bez sadry další 4 týdny chcise zeptat jestli jeto správná léčba o z jakého důvodu semi může nevytvaret ten svalek nebo 5 týdnů je krátká doba děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Bohužel neuvádíte o který z pěti meatarsů se jedná. Léčba je správná , je možno ještě doplnit magnetoterapií , při nezlepšení stavu se někdy provádí i operace záleží na typu zlomeniny. Většina se zhojí bez operačního řešení.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x