Zlomenina

Dobrý den chcise zeptat mam zlomeninu ,třetí metataris příčna zlomenina po 5 týdnech mi byla sundana sadrova bota a po rentgenu zdeleno zeťoje málo šrostle bez viditelného svalku .tét to mam nohu bez sadry nebude vadit hojeni ze budu ve vzduchu mlet nohou v kotníku děkuji za vaší radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, těžko to mohu posoudit, když nevidím Váš RTG snímek. A nemáte ani ortézu? Tohle opravdu záleží na Vašem ošetřujícím lékaři. Nejspíš se bude zlomenina dál hojit, ale bez přesnějších informací nemohu rozhodnout.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Články: Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Pro koho jsou vyšetření...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Články: Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Zanícení poranění bývá...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: