Zlomenina

dobry den .Potřebuji poradit před 2 měsici jsem si zlomil třeti metatarus diafyzy přična zlomenina kost je pry krasne v rovině celou dobu lečby říkal lekař .po 2měsicich jsem byl opet na 3 kontrole a zase žadny svalek tak lekař me pozval zase za měsíc a vic nic hoto nezajima nejsem lekař ale mislim si že po 9 týdnech pokut není svalek takse za další 4 tydny sam nevitvoři pokud se něco stim nebude delat dekuji za vaši radu celou dobu co mam zlomeninu jim vitaminy na zlomeniny a jim mlečne věci nevim co vic stim mohu delat nikdy jsem nic zlomeného jinak nemel s žadnou nemoci se nelečim dekuji za vaši pomoc ...

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Metatarsy se hojí velmi pomalu a téměř nikdy se neoperují. Pokud nemáte bolesti a máte povoleno již částečně zatěžovat, pak je vše v pořádku a příští rtg snímek by již měl dobrý. Důležité je vždy jak se cítíte, zda je či není bolest a otok.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: