Zlomenina

dobry den chcise zeptat mam 4 mesice zlomeninu 3 metatarus třištiva zlomenina .po této době jsem zmenil lekaře a novy lekař mi řekl žese ta zlomenina mela operativne spojit že potech 4 mesicich je kost v rovine ale jeto srostli je troch svalek není videt a mam prej odvapneni všechni kosti v noze ..lečbu my doporučil lek fosavance 70mg.5,600i.e jednou tydně a 2 krat dene calcium 500mg šumivky..mislite žejeto dobra lečba a zajak dlouho byto mohlo byt srostle potech lecich dekuji za vaš názor ..

Odpověď odborníka:

Dotaz jak se podíváte je právě v nejdůležitější části napsán s překlepy. Pokud není svalek vytvořen je třeba pomýšlet na nebezpečí vzniku pakloubu a měla by se operace znovu zvážit. Pokud je svalek vytvořen, kost na noze je v ose, jedná se jen o porozu kosti je na místě medikamentosní léčba, nepřetěžování končetiny, ale zároveň pohybová a fyzikální léčba na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: