Zlomenina

dobry den mam 4 měsice zlomeninu 3 metatarus třištivá zlomenina tet jsem zmenil lekaře protože mi vždy jen na kontrole udelal rentgen a řekl uvidíme se za mesic vic nic tet novY lekař mi řekl že seto mělo operovat ale že je kos v rovinĚ žeseto tet už operovat nebude mam pry sudeckuv syndrom leve nohy a vyrazne odvapneni kosti viditelne na rentgenu dostal jsem 2 krat dene calcium šumivky jednou dene vitamin C... A JEDNOU TYDNE LEK FOSAVANCE 70MG 5600.. A MAM PŘIJIT ZA MESIC NA KONTROLU NA RENTGEN ZAJIMA ME ZDA SI MISLITE ŽEJE LEČBA SPRAVNA A HLaVNE ME ZAJIMA JESTLI PO TOM MESICI BYTO MOHLO UŽ BYT SROSTLE A KOSTI ZPATKY ZAVAPNENE NEBO JESTLI ZA MESIC SETO NEZAVAPNI DEKUJI ZA OTPOVED....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčba Sudeckovy dystrofie je správná, v tomto případě nelze odhadnout, kdy kosti srostou ani kdy dojde k zavápnění . Srůst kostí trvá cca 2-3 měsíce zavápnění může trvat i půl roku

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: