Zlomenina

dobry den chci se zeptat mam zlomeninu třeti metatarus třištiva zlomenina jeto už 5 mesicu lekař mi řek že mam sudeckuv syndrom a že svalek není patrny ..muj dotaz zni mislite si že po 5 mesicich není kost srostla a nebo není videt svalek z duvodu sudeckova syndromu kvůli odvapneni kosti dekuji za radu ...

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Při Sudeckově syndromu skutečně nemusí být vidět svalek z důvodu odvápnění kosti .

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x