Zlomenina klíční kosti u dítěte

Dobrý den, syn (13 let) má 14 dní zlomeninu klíční kosti a špatně mu srůstá. Lékař doporučil ještě 14 dní počkat,zda se to v ortéze nesrovná, pokud ne doporučuje kost zdrátkovat. Co zdrátkování obnáší a pokud by jsme zadrátkování odmítli, co by to znamenalo? Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Jedná se o operační výkon v celkové anestezii, kdy je kost sešroubována ve správném postavení. Pokud sroste špatně, mohou po zbytek života přetrvávat bolesti či jiné ortopedické , příp. i dechové obtíže.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: