Zlomenina kotníku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že mě šrouby v kotníku tlačí a píchají. Mám 6týdnů po operaci. Také bych ráda věděla, zda jsem si mohla nějak ublížit, když jsem zavrávorala a na nohu dost došlápla. Za odpověď velmi děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ireno! Šrouby a dráty mohou působit popsané obtížee, ačkoli se tomu ortopedi při operaci snaží vyhnout. Důležitější než pohodlí je však správné zpevnění zlomenin. Ublížit tvrdým došlapem jste si sice mohla, ale jistě byste po poškození kostí cítila bolest, pravděpodobně by se objevil i výron v místě zlomeniny.

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: