Zlomenina kotníku

Dobrý den, mám 3 týdny zlomeninu vnějšího kotníku na pravé noze. Lékař, který mi ji dával do sádry, říkal, že ji budu mít 6 týdnů. Budu pak muset rehabilitovat?

Odpověď odborníka:

Ano, rehabilitace je na místě a pro zlomeninu je to velmi vhodná a potřebná léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x