Zlomenina kotníku

Dobrý den. Loni v listopadu jsem si zlomila kotník a od tý doby ho mám stále neskutečně oteklý.V lednu po sundání sádry jsem měla trombózu a od tý doby beru warfarin. Chtěla jsem se zeptat jestli by mi pomohly lymfomasáže. Paní doktorka mi zatím nic nechce dovolit a mě je už hrozně. Rok po úrazu a noha nateklá a do žádných bot se nevejdu. Doufám že to nebude tak napořád. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejsem si jistý, jestli by lymfodrenáže pomohly. Je nutné vědět, proč máte trvalý otok - je třeba vyšetřit stav zlomeniny, stav žilního systému po tromboze. Podle mého názoru by lymfatický systém měl být v pořádku. Mohla by jste zatím zkusit enzymoterapii

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: