Zlomenina kotníku

Dobrý den, děkuji za vyčerpávající předchozí dotazy. Moc mi pomohly. Mám ještě nakonec další dotaz: úraz -fraktura hlezna trimall. s dorzální luxací v tibiotalárním kloubu dx. operační řešení 10.9. 2013(dlaha P V, 2x drát, malleol. šr. s podložkou). Jsem právě 3 měsíce po operaci, chodím již téměř plynně bez opory. Má smysl v této fázi léčba magnetem s jakým cílem? Ordinuje ji RHC lékař? Děkuji za odpověď Věra K.

Odpověď odborníka:

Elektroléčba na hlezno není možná pro kovový materiál. Vhodná plně rehabilitace, vířivka, postupná až plná zátěž končetiny. Jinak dle nálezu Postupně zvyklá zátěž

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: