Zlomenina kotníku

Dobrý den.Před 3 měsíci jsem si zlomil nohu u kotníku.Posunuta kost o 3mm.Operativně napravena,skončil jsem s 10 šrubama.Před měsícem a pul mi vytáhli jeden,nejdelší šrub.Bez došlapu o berlých.Řekli,že došlapávat můžu až po vyndání všech šrubů.Což mě čeká za 14dní.Jde o to,že se mi tlačí přímo na kotníku jeden šrub ven.Kůže naplá do špičky.Jde zřetelně vidět pod kůží.Občas píchavá bolest.Jinak bezbolesti.Obvodní lékař by si ani nevšiml na kontrole,kdybych ho neupozornil.Nic mi na to neřekl,tak nějak přečkávám do operace..Chtěl bych se zeptat zda něco hrozí?Protržení?Nějaká prevence? Moc děkuji,za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud zavedený šroub tlačí na kůži mohl by vzniknout vmitřní dekubitus, poškození životnosti kůže a tím i ohrožení řádnosti operativního zákroku. Měl byste se co nejdříve odebrat na chirurgii, kde bude proveden onen zákrom a záležitost s nimi konsultovat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x