Zlomenina lytkove kosti

Chtel bych ze zeptat jesli je spravne urcena lecba.Mam zlomeninu fibuly cca 15 cm pod kolenem a dostal jsem ortezu od kotniku az do pulky stehna.pry to budu mit mesic a porom rehabky.zajima me jestli je to spravne jelikoz na tohoto dokrora se v posledni dobe snasi sama kritika akdyztak co mohu jeste udelat pro rychlejsi lecbu (cviceni, doplnky stravy atd) moc dekuji

Odpověď odborníka:

Stav je třeba jistě zhodnotit podle výsledku rtg snímku a klinického nálezu.
Pokud je holenní kost nedotčena někdy se ani znehybnění v tomto místě lýtkové kosti neaplikuje. Máme na mysli fibulu.
I když se k léčbě nevyjadřujeme takový postup se mí jeví jako zcela vyhovující. Následná pohybová a fyzikální léčba na rehabilitaci je na místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x