Zlomenina pažní kosti u dítěte

dobrý den, jaký je prosím váš názor. syn- aktivní sportovec-12 let. 1. návštěva u lékaře- úrazová amb.dle rentgenu--fraktura epicondyli ulnaris humeri I.dx.- sádrová dlaha vysoká- na min. 3 týdny. 2. návštěva u lékaře- kontrola na úrazové amb. po týdnu se sádrou.-HK v normě, negativní nález na RTG- bez sádry- nejedná se o zlomeninu. prosím, syn aktivně sportuje, lze se při zlomenině splést podle rentgenu? mám strach, že by se mu mohlo něco stát, nebo mu kost špatně růst. děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Stav je třeba konsultovat s lékařem, který poslední vyšetření a rtg provedl. O úraz se jednalo, při nejmenším se jedná o zhmoždění měkkých tkání. Léčba jako doposud, vhodná kontrola na chirurgtii jistě za 10-14 dní, tatím aktivní činnost omezit. Dále dle stavu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: