Zlomenina prsta

Dobrý deň ja by som sa chcela spýtať, pred vyše mesiacom som si zlomila spiralovito prst na ruke a fixovane som to mala skrutkou a 6 týždňov sadru skrutku mi uz vybrali ale prst mi zostal v takom oblúku a neviem ho vystrieť mohlo mi to tak zrast lebo ho neviem vobec vystrieť alebo sa to rozhybe?

Odpověď odborníka:

Pokud je operativně provedeno spojení fragmentů zlomeniny předpokládáme anatomické postavení. Po operaci se rtg snímkem stav kosti kontroluje. Důležité je nyní rozhýbání prstních kloubů, což by se mělo dít cvičením na rehabilitaci. Tam se jistě co nejdříve obraťte. Kromě toho cvičit i doma co nejvíce.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Alergičtí můžete být i na vodu
Články: Alergičtí můžete být i na vodu
Voda tvoří asi dvě třetiny...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Opakované záněty středního ucha? Přestaňte dítěti kouřit pod nos!
Prolaktin může pomoci kvalitnímu sexuálnímu životu mužů
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x