Zlomenina prstu u nohy

Dobrý den, Před měsícem jsem si zlomila prsteníček u nohy měla jsem ho zlomený na 2x. Paní doktorka mi zafixovala malíček, prsteníček a prostředníček náplastovou fixací. Po 2 týdnech jsem šla na kontrolu a za týden mě poslali na další. Tam mi prst zrentgenovali a paní doktorka řekla, že se to nehojí a že už to nesroste. Prý mám odchlíplí 3mm kosti a já bych se chtěla zeptat jestli se stím nedá něco dělat, protože mě to stále moc bolí i když paní doktorka říkala, že už by to bolet nemělo. Děkuji moc za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, díky za důvěru. Ve Vašem věku se tyhle zlomeniny hojí většinou samy. Pokud to není zahojené, máte opravdu smůlu. Snad by se mělo ještě vyčkat, nepřetěžovat, nesportovat atd. Nosit vhodné boty. I když to nesroste, většinou se to uklidní. A pokud by prst dál otékal, bolel, tak se poradit s ošetřujícím chirurgem, co dál.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: