Zlomenina steheni kosti

Dobry den, 14.7.2015 utrpel muj 5 lety syn zlomeninu steheni kosti cca v jeji polovine.Lecba je pomoci 2 titanovych dratu vedenych v kosti.Prubeh hojeni je bez problemovy a po 2 mesicich muze syn zacit opatrne chodit.Do teto chvile byl na voziku.Zarazilo me,ze nebyla doporucena zadna rehabilitace i pres muj dotaz.Je to spravny postup? Dekuji. S pozdravem Radek

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano v mnoha případdch jako je Váš může dojík k plné úpravě pohybu i chůze i bez odborné RHB. Vždy záleží na individuálnim posouzení. Hezký den. L. Janeček

MUDr. Libor Janeček
MUDr. Libor Janeček

Specializace: Dětská chirurgie, urologie a traumatologie
Pracoviště: Soukromý lékař - www.liborjanecek.cz

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: