Zlomenina th 10

  • Dotaz od: Jana Benešová
  • Publikováno: 22.3.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den!Před rokem jsem měla úraz jehož následkem(mimo jiné menší oděrky) byla zlomenina horní krycí plotny Th 10 obratle s posunem.Bez útlaku nervových struktur podle CT.Po zhojení jsem se cítila docela dobře nyní však většinou večer když jsem v klidovém stavu a odpočívám(jsem na mateřské dovolené tak velkou zátěž nemám)cítím brnění dolní části nohou především chodidel.Může to mít spojitost s prodělaným úrazem?Děkuji!J Benešová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souvislost mezi zlomeninou obratle a brněním nohou je samozřejmě možná. Doporučuji proto konzultaci na neurologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: