Zlomenina zapěstí

Dobrý den, před rokem jsem měl tříštivou zlomeninu zapěstí operace dist. metafýzty radia. Provedena otevřena repozice a osteosyntéza dlahou LCP 2,7 Aesculap . Po 2 měsících soudec. syndrom. Nyní omezená hybnost .Chci se zeptat jestli jsi mám dlahu nechat vytáhnout nebo ne. Posílám snímky.děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Určitá vegetativní dystrofie provází káždou, tím spíše operovanou zlomeninu. Nemusí se jednat o typického Sudecka. Pokud je po roce lomná linie prostavěná, což je velmi pravděpodobné, bylo by vhodné dlahu odstranit a pokračovat v pohybové léčbě na rehabilitaci

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: