Zlomenina záprstní kůstky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda na přiložených RTG snímcích je již zlomenina na záprstní kůstce u malíku dobře zhojená, děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ještě není zhojená. Zda by měla být ruka ještě v sádře, záleží na jejím stavu, zda bolí, je oteklá atd. a dále na délce doby, která uplynula od úrazu.Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x