Zlomený kotník

  • Dotaz od: Tomáš Zajíc
  • Publikováno: 13.11.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den, dnes je to 2 týdny co mám po operaci zlomeniny kotníku. Na vnější straně jsem měl potrhané vazy tak to mám sešito. Na vnitřní straně sem měl zlomeninu a mám tam 1x tahový šroub a nějakou destičku. Před operací mi bylo řečeno , že budu mít nechodící dláhu 6-8 týdnů.Dnes jsem byl vytahovat stehy a k mému údivu mi ji sundali a stáhli mi to jen obvazem .Chtěl jsem se zeptat zda-li to je běžné takhle brzo po zákroku sundávat dláhu. Děkuji mnohokrá. Tomáš Zajíc

Odpověď odborníka:

Pokud je osteosynteza, ošetření zlomeniny dokonalé, postavení na rtg je správné, postup takto je běžný. Jinak platí doporučení operatéra v další léčbě, Stran zátěže, stran rehabilitace a stran cvičení doma.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x