Žloutenka

  • Dotaz od: Denisa Krejčová
  • Publikováno: 24.4.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, je mi 30 let a v 7-8 letech jsem byla očkovaná proti infekční žloutence, když byla touto nemocí nakažená spolužačka. Chtěla jsem se zeptat zda toto očkování platí stále nebo je doporučeno se nechat přeočkovat?

Odpověď odborníka:

V tomto věku se domnívám, že hladina protilátek je již příliš nízká. Doporučovala bych protilátky zkontrolovat v laboratoři a dle nálezu ev. zopakovat očkování.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: