Žloutenka

Dobrý den já bych se chtěl zeptat, když dostanu žloutenku áčko (b,c), jestli je možné, že a nákaza bude tak slabá že to nepoznám a tím pádem bych to mohl potenciálně přenést na někoho jiného, a nebo jestli se může virus dostat do těla a nezpůsobit nemoc, jenom že tam prostě bude..

Odpověď odborníka:

Ano, v některých případech je možné, že nákaza proběhne lehce, vůbec nemusíte mít žloutenku, třeba jen mírné zažívací obtíže či nespecifické chřipkové příznaky..

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: